Een dag waar jij volop staat te stralen

Jij bent een waanzinnige ondernemer en je hebt jouw doelgroep echt een waanzinnige oplossing te bieden. Jij gaat hen helpen om boven zichzelf uit te stijgen met jouw unieke programma, training of product.

Jouw klanten en volgers willen meer weten en krijgen graag een aanbod.

Om hen dat te geven besluit je een speciale dag te organiseren: een training, masterclass of workshop waarin je jouw unieke waarden laat zien. Je wilt dat jouw klanten jou leren kennen en hen laten ervaren wat jij hen kan bieden, zodat ze dol enthousiast worden en met
overtuiging in jouw training of product investeren.

Een dag waar jij volop staat te stralen en echt contact maakt met jouw klanten!

Maar je weet ook van jezelf dat je hoogsensitief bent. Op zo’n dag komt er veel op je af. Veel mensen, indrukken, verhalen, en jij moet dat allemaal in goede banen leiden? Hoe dan?

Daar heb je mij voor!

Ik geloof erin dat jij als hoog sensitief persoon heel goed weet wat jouw expertise is, hoe jouw klanten zich gehoord voelen en waar ze meer van willen weten.
Je weet ook heel goed op wat voor locatie jij je prettig en veilig voelt om jouw event te organiseren. Met dat stuk heb je ook niet direct hulp nodig.

Wat jij wel fijn vindt is, dat iemand met je meedenkt bij het opzetten van jouw programma, zodat jij hier ontspannen, met zelfvertrouwen en focus, in gesprek bent met jouw (droom)klanten en dat je verhaal bij hen goed overkomt.
Want gevoelig als je bent, twijfel je soms aan je eigen kunnen, ook al besef je heel goed dat jij alles in je hebt om een geweldig event neer te zetten. Wat jij nodig hebt, is iemand die jou daar aan herinnert en je helpt zodat jij met zelfvertrouwen en plezier jouw podium pakt.

Hoe ga ik je helpen

Op weg naar jouw event ben ik je sparringspartner. Samen werken we naar jouw live masterclass, workshop of presentatie toe.
Je krijgt duidelijkheid over hoe jij jouw event wil beleven, hoe je contact wil maken met jouw klanten, en hoe jij dat vorm gaat geven, zodat je deze dag met zelfvertrouwen en plezier beleeft en jouw klanten een geweldige ervaring bezorgt!

Op de dag zelf wil je er niet alleen voor staan. Daarom ben ik jouw gastvrouw.
Terwijl jij jezelf voorbereid op de manier zoals jij dat wilt, verzorg ik de ontvangst van je gasten. Ik registreer hen en maak hen wegwijs op de locatie, zodat jouw gasten bij binnenkomst direct een warm welkom krijgen.

Als eventmanager bewaak ik tijdens je event ook jouw tijd, je energie, en wanneer dat nodig is je privacy. Wat er ook gebeurt, ik zorg ervoor dat jij jouw focus helemaal kan houden op je programma, zodat je ontspannen en op je eigen manier in contact bent met jouw klanten.

Hoe relaxt is dat!

Jouw investering
Het totaalpakket, bestaande uit sparring vooraf, gastvrouw en eventmanagement op de dag zelf, bedraagt €947,- * voor een halve dag (ochtend of middag).

Alles op een rij wat je krijgt

Jouw sparringspartner

In 4 gesprekken van 1 uur krijg jij voor jezelf helder hoe jij jouw event wil organiseren. Je bepaalt hoe je hier wilt staan en wat je wilt delen met jouw klanten zodat je hen nieuwsgierig maakt naar je aanbod.

Deze sessies vinden via Zoom plaats op de dag en tijd die we in overleg afspreken.
Je ontvangt de link voor de Zoom call via de mail.

Gastvrouw

Ontspannen aan jouw event beginnen door de tijd nemen om voor te bereiden op de manier die bij jou past.
Wil je je eerst afzonderen of juist alvast in gesprek gaan met je klanten? Hoe je deze tijd wilt invullen, is helemaal aan jou.

Eventmanager

Ik regel voor jou wat op deze dag, soms onverwacht om de hoek komt kijken. Denk aan timemanagement en energiebewaking van jou en je publiek. Daarnaast zorg ik dat je ook achteraf in contact komt met die persoon die zijn of haar prangende vraag beantwoord krijgt.

In een vrijblijvend Vraag & Antwoordsessie bespreken we hoe jij jouw event voor je ziet. Wat voor wensen jij hebt en op welke manier ik jou het beste kan helpen.

Heb je niet het hele pakket nodig? Maak ook dan een afspraak. 
In gesprek ligt je toe waar jij hulp bij kunt gebruiken en maak ik vervolgens een passend pakket voor je wat voldoet aan jouw wensen.

Zullen we een koffiemoment plannen? 

Scroll naar boven