Eventorganiseren--Ondernemerschap-Masterclass-Workshop-Ondernemen-MarilouEventSupport-eventondersteuner-eventhost-MarlouVisser

Een dag waar jij volop staat te stralen

Jij bent een waanzinnige ondernemer en je hebt jouw doelgroep echt een waanzinnige oplossing te bieden. Jij gaat hen helpen om boven zichzelf uit te stijgen met jouw unieke programma, training of product.

Via je website, social media en webinars heb jij in korte tijd een groep volgers verzameld die meer over jouw oplossing willen weten en graag een aanbod krijgen.

Om dat te doen besluit je een speciale dag te organiseren: een training, masterclass of workshop waarin je jouw unieke waarden laat zien. Je wilt dat jouw klanten jou leren kennen. Je wilt hen laten ervaren wat jij hen kan bieden, zodat ze dol enthousiast worden en met
overtuiging in jouw training of product investeren.

Een dag waar jij volop staat te stralen en echt contact maakt met jouw klanten!

Je hebt deze bijzondere dag al helemaal geregeld, maar… Hoe blijf je deze dag met jouw gasten in contact? Hoe houd jij focus, zodat wat jij voor jouw klanten kan betekenen duidelijk en met kracht overkomt?

Daar help ik je bij. Op deze dag zorg ik dat jij je kan concentreren, lekker in je flow blijft en de hele dag je volledig kan richten op je gasten. Zo leren zij jou kennen zoals je echt bent en help je hen de keuze te maken om te investeren in de oplossing die jij hen biedt.

 

Maar je bent geen coach met een waanzinnig programma.
Je bent een succesvolle ondernemer die een speciale klantendag wilt organiseren of je wilt een netwerkevent organiseren om offline in contact te komen met gelijkgestemde ondernemers. Ook voor jou ben ik graag de steun en zorg ik met liefde dat jij op een ontspannen manier jouw gasten gaat ontvangen, op de manier die bij jou past.

Op welke manier ga ik je helpen

Zodra jij hebt besloten op welke locatie je jouw dag wilt organiseren, gaan we samen op locatiebezoek. Bij dit bezoek bekijken we jouw wensen en hoe jij deze dag wilt vormgeven.

Op de dag zelf ben ik jouw gastvrouw. Ik ontvang de gasten, registreer hen en maak hen wegwijs op de locatie, zodat jouw gasten bij binnenkomst direct een warm welkom krijgen, terwijl jij je nog even terug kan trekken om in alle rust voor te
bereiden.

Ik zorg dat in de trainingsruimte alles klaar staat, helemaal naar jouw wens.

Als je dat wilt, zorg ik voor passende decoratie die de uitstraling van jou en je bedrijf extra kracht bijzet.

Tijdens de training, workshop of mastermind ben ik jouw time-keeper. Ik houd de tijd voor je in de gaten, zodat jij lekker kan doen waar jij goed in bent.

Heb jij (inschrijf)formulieren? Dan zorg ik dat deze uitgedeeld worden en neem ik ze ook voor je in ontvangst. Zo kan jij je aandacht houden bij jouw gasten en het beantwoorden van eventuele vragen die zij hebben.

Ook houd ik voortdurend contact met het personeel van de locatie, zodat zij op de hoogte zijn van eventuele uitloop en zij kunnen zorgen dat alles klaarstaat.

Heb je al vaker een event georganiseerd, maar heb je het idee dat dingen makkelijker kunnen? Kom je niet in je flow, ben je in je hoofd met andere zaken bezig dan de training die je geeft, en mis je hierdoor inkomen? Ik help jou om jouw focus deze dag terug te vinden.

Hoe ga ik je helpen

Natuurlijk is iedere trainingsdag, workshop of masterclass anders.
Iedereen heeft persoonlijke wensen, waardoor jouw dag uniek is.
In een event strategie gesprek kom ik graag met je in contact en bespreken we waar jij behoefte naar hebt en wat jouw wensen zijn.

Tijdens jouw event zorg ik dat jij de focus en goede energie behoudt, zodat jij het contact met jouw klanten gaat maken die jij vooraf voor ogen hebt. Beeld je alvast in. Hoe wil jij deze dag staan?

Het Master Pakket

(€957,- excl. Btw)

Professionele uitstraling
Deze dag is mijn taak om ervoor te zorgen dat je zaal er netjes uitziet voordat je gasten arriveren. Dit houdt in dat ik zorg dat alle notitieboekjes of -schriften met schrijfwaar klaarliggen.
Ook zorg ik dat de stoelen en tafels naar wens geplaatst zijn, zodat de zaal voor je gasten er uitnodigend uit ziet.

Ontvangst
Zoals afgesproken ontvang ik de gasten voor je, registreer ik hen, overhandig ik de naambadges en maak ik ze wegwijs op locatie.

Ontzorgen
Gedurende de dag neem ik het timemanagement voor mijn rekening en heb ik voortdurend contact met de locatie, zodat jij dat contact met je gasten blijft houden wat jij voor ogen hebt.
Vanzelfsprekend ben ik deze dag er helemaal voor jouw en ben ik, waar nodig, voor je gasten het aanspreekpunt.

Extra mogelijkheden

Het Experience Pakket
(extra €540,-)

Een warm ontvangst
Laat je gasten niet zoeken!
Zorg voor goede bewegwijzering naar je zaal op de locatie.
Maak je ontvangst persoonlijk met decoratie dat herkenbaar is voor je gasten bij ontvangst en op de tafels in je zaal.

Totale investering €1497,- excl. Btw

Het Shine Pakket

(extra €1040,-)

Een dag waar nog lang over gesproken wordt!
Wil je helemaal uitpakken met lunch of diner waarbij deze tafels helemaal in stijl van jouw bedrijfsuitstraling wordt gedecoreerd.
Van ontvangst tot afscheid helemaal in jouw stijl.

Totale investering €1997,- excl. Btw

Extra informatie
Bij deze beide pakketten (Experience & Shine pakket) gaan we samen op locatiebezoek om alvast een indruk te krijgen, waarbij het event al helemaal wordt ingebeeld. We gaan deze dag samen op eventreis.

Bij decoratie wordt uitgegaan van eigen decoratie. Mocht je er voor kiezen om bloemen te willen gebruiken, worden deze nog extra in rekening gebracht.

Ieder pakket is inclusief kilometervergoeding tot 100 km (van Maastricht tot Utrecht)

Een halve dag ondersteuning nodig?
Ik help je graag! Neem ook hiervoor contact met me op om je wensen te bespreken.
Ook bij je klantendag of netwerkevent ben ik jouw rots in de branding.

Nog even de belangrijkste voordelen voor jou

Kijk terug op een succesvol event, waar jij ontspannen in contact bent gekomen met jouw klanten
Een gastvrije ontvangst van jouw gasten
Professionele uitstraling waar jouw klanten jou in gaan herkennen
Meer tijd voor de dingen die jij belangrijk vindt als ondernemer èn in jouw privéleven
Ervaar dat jij alle aandacht hebt voor jouw gasten, hoe waardevol dit is voor hen en zeker ook voor jou

In een event strategiegesprek bespreken we hoe jij jouw event voor je ziet. Wat voor wensen jij hebt en op welke manier ik jou het beste kan helpen. Zullen we een koffiemoment plannen? 

Scroll naar boven