Offline-Eventorganiseren-Eventplanning-MarlouVisser-Eventondersteuner-MarilouEventSupport-Eventhost

Samen werken naar

jouw succesvolle event met Let’s Event Community

Let’s Event Community is een besloten community voor die ambitieuse, sociale, doorzettende, leergierige ondernemer  / coach die vol zelfvertrouwen je eigen event wil organiseren waar jij ontspannen in contact komt met jouw klanten en jij wilt hier alles over leren.
OnlineCommunity-LetsEventCommunity-Ondernemerschap-Mastclass-Workshop=Klantendag-Netwerkevent_MarilouEventSupport-MarlouVisser
Eventorganiseren-Samenwerken-Ontzorgen-Eventplanning-MarilouEventSupport-LetsEventCommunity-Ondernemersgroei-beslotengroep-MarlouVisser

Veel ondernemers vinden het onwijs spannend om een eigen workshop, masterclass of netwerkevent te organiseren. Bij het organiseren van een event komt ook best veel kijken als je niet weet waar je moet beginnen. Terwijl je juist in contact wil komen met jouw klanten en ik vind het heel jammer wanneer jij als ondernemer / coach deze mooie kans laat liggen.
Het is dan ook heel makkelijk om het dan maar bij een idee te laten en de handdoek in de ring te gooien.

ZONDE!!!

VOOR ALTIJD BIJFT DIT EEN GEMISTE KANS EN BLIJF JIJ JE AFVRAGEN
“WAT ALS….”
EN ZIE JIJ JOUW CONCULLEGA GROEIEN OMDAT DEZE  WEL HEEFT AANGEDURFT OM EEN EVENT TE ORGANISEREN.

Want, wanneer jij goed voorbereid bent, ga jij ook op een ontspannen manier contact maken met jouw klanten en leren zij jou beter kennen. Zeg eens eerlijk, dit wil toch iedereen?

In deze besloten community bundelen we onze krachten en helpen we elkaar. Delen we onze frustraties en onze prestaties. Je staat er nooit alleen voor, iedereen maakt hetzelfde mee als jij. En juist door jouw ervaringen en inzichten met de groep te delen, help je de groep en jezelf.

 Samen werken we naar jouw succesvolle event

Je gaat elkaar uitdagen om jouw plannen voor je event uit te werken en een datum te prikken waarop jouw event gaat plaatsvinden.

Iedere week beginnen we met een actiepunt voor de komende week waaraan jij gaat werken met behulp van advies dat ik jou en de groep geef. Op vrijdagmiddag delen we elkaars vorderingen. Natuurlijk kun je tussendoor ook vragen stellen in de groep, waar ik en de groep tips met je delen om die volgende stap te maken, zodat je de week succesvol gaat afsluiten.
Waar dien je aan te denken bij de organisatie van jouw event. Denk hier aan:
* Bepalen welk doel jij hebt met het event
* Jouw doelgroep voor ieder afzonderlijk event
* Opzetten van jouw programma
* Vinden van jouw perfecte eventlocatie
* Ontvangst van je gasten
* Wat decoratie voor jouw event kan betekenen
* Focus houden gedurende het event
* Hoe je echt dat contact gaat maken met jouw (droom)klanten
* Presenteren van je aanbod
* Vormen van jouw waanzinnige team

Naast de kracht van de groep, worden regelmatig inspiratiesessies georganiseerd met de samenwerkende coaches voor jouw persoonlijke groei naar jouw event.
Denk aan: :
* Ontspannen in contact zijn met je (potentiële) klanten,
* Je angst voor podiumvrees overwinnen,
* Met zelfvertrouwen leren inzetten van jouw videomarketing.
Naar ieder onderwerp, worden er naast de online inspiratiesessies, op locatie workshops en masterclasses georganiseerd waarop jij je kunt inschrijven.
En worden er verschillende keren in het jaar landelijke live events georganiseerd, waar jij als lid korting voor krijgt.

Naast al dit moois deel ik ook de ervaringen van experts die jou al voor zijn gegaan. Wat waren hun belemmerende overtuigingen, waar liepen zij in het begin tegenaan, wat zijn hun leermomenten geweest. Ook zij zijn een keer begonnen met spreken voor een groep of hebben voor het eerst hun eigen event geörganiseerd wat zij toen mega spannend vonden. Nu doen ze dit graag en zonder al te veel moeite – en dat ga jij hier ook leren!

“Alleen kom je misschien ontzettend ver,
samen ga je werken aan jouw ultieme doelen”

Ben jij klaar om de volgende stap in je onderneming te nemen?
Waar wacht je dan nog op? Meld je GRATIS aan!

  • Jij wilt alles leren over hoe je op een ontspannen manier jouw event gaat organiseren!
  • Jij wilt in contact zijn met gelijkgestemde ondernemers en samen de reis naar ieders event meemaken, elkaar helpen en stimuleren waar nodig!
  • Jij ziet de kracht van het organiseren van een masterclass, minitraining, klantendag voor jouw onderneming kan betekenen, maar je weet niet zo goed hoe zo’n event op te starten!

Jij leeft helemaal op wanneer je samen met anderen naar je nieuwe doelen kunt werken. Je vindt het waanzinnig om op een ontspannen manier in contact te komen en naar een zelfde doel te werken – het organiseren van je eigen live event.
Ook wil je anderen helpen, omdat je de meerwaarde van de groepsdynamiek ziet.

Dan is deze Let’s Event Community precies waar jij naar op zoek bent!

Je gaat ontzettend veel leren over de organisatie van jouw event. Denk aan stappen zoals het bepalen van jouw doelgroep, opzetten van een succesvol programma, focus houden, manieren hoe je in contact komt met jouw gasten, het vormen van je eigen team en nog zo veel meer.

Ben jij deze ondernemer die maar wat graag je eigen event wil organiseren of juist deze naar de next level wil brengen?
Meld je dan NU aan door op de knop hieronder te klikken en maak je eigen account aan.

Eventmanager-masterclass-hoogsensitiefcoach-Evenorganiseren-MarilouEventsupport-MarlouVisser

Wat hou ik van samenwerkingen en elkaar te mogen helpen.
Dit is precies de reden waarom ik Let’s Event Community heb opgezet. 

Mijn intentie met deze groep is dat we elkaar gaan helpen. Elkaar gunnen om vol zelfvertrouwen naar jouw event te werken en dan vervolgens op een ontspannen manier in contact komt met jouw doelgroep, jouw droomklanten.

Mijn wens is daarom ook dat ik (samen met mijn fantastische team) zo veel ondernemers mag helpen naar hun eigen live event, dat zij bij hun ieder volgend event staan te stralen en volop staan te genieten.

Een groep waar je je gesteund voelt, waar je je frustraties met elkaar deelt en iedere mijlpaal met elkaar viert.
Je hoeft zeker niet alles alleen te doen. Groei en groei met elkaar

Je bent van harte welkom!

Scroll naar boven