Ebook-Eventorganiseren-Cadeau-MarlouVisser-Eventondersteuner-MarilouEventSupport-Eventhost

Wil jij op een ontspannen manier jouw event organiseren?

Dat kan zeker!

Want jij hebt een waanzinnige training of programma waarvan jij weet dat je jouw doelgroep mee kunt helpen. Maar je bent ook een echt mensen-mens en wilt jouw potentiële klant beter leren kennen voordat zij bij jou aansluiten.

Om jou te helpen dit event op de kaart te zetten heb ik een e-book geschreven waarin ik je wegwijs maak in de 5 punten die essentieel zijn om van jouw event een succes te maken:

1. Het maken van jouw programma
2. De perfecte locatie
3. Ontvangst van jouw gasten
4. Hoe jij contact gaat maken met jouw gasten
5. Het presenteren van jouw waanzinnige aanbod

Op welk punt kan jij jouw event nog verder aanscherpen?

Evewntorganisatie=Tips-MariouEventSupport-Stappenplan

Mijn eigen ervaringen

Ik heb met mijn vorige onderneming, Table 4 You, ontzettend veel Styled Shoots geörganisseerd.
Eerst even uitleggen wat een styled shoot is.

Met Table 4 You wilde ik het liefst sfeervolle tafels dekken bij bruiloften en privé gelegenheden met echt dat persoonlijke tintje. Om de doelgroep te laten zien wat de laatste trends hierin zijn wordt in de bruiloftbranche regelmatig styled shoots geörganiseerd. En dit is eigenlijk een samenwerking tussen verschillende ondernemers (leveranciers noemen ze dit in deze branche) om de toekomstige klanten te laten zien wat er allemaal mogelijk is op een bruiloft. Er wordt deze dag een bruiloft in scene gezet.
Maar om zo’n dag te organiseren moet je ontzettend veel dingen regelen om het juiste beeld over te kunnen brengen. Het belangrijkste is het thema wat je uit wilt stralen en dan ga je kijken op welke locatie je deze shoot wilt organiseren, en wie je precies nodig hebt. Denk aan kleding, taart, fotograaf, bloemen, sieraden. Kortom alles wat je nodig hebt voor een echte bruiloft. Het is zeker een hoop geregel om iedereen te krijgen voor de datum waarop jij deze shoot wilt organiseren, hiervoor dien je dan ook een goed plan op te zetten hoe de dag eruit komt te zien en vooral voor jezelf duidelijk te hebben wie je persé voor deze dag wilt hebben. Voor iedereen moet deze dag succesvol zijn, want iedere levenarancier is gebaadt met goede foto’s en/of video die ieders kan gebruiken voor eigen publicatie en dus, promotie.

Een event organiseren is niets anders dan het organiseren van zo’n styled shoot. Je dient met veel verschillende aspecten rekening te houden zodat jij ontspannen in contact komt met jouw doelgroep. Jouw (toekomstige) klanten.

Naast het organiseren van deze styled shoots heb ik inmiddels verschillende ondernemers mogen begeleiden & ondersteunen tijdens hun live events. Hier heb ik gezien wat er goed ging en wat voor deze ondernemer voor het volgende event beter kan.

Met dit e-book wil ik je helpen bij het organiseren van jouw event, waar jij als een expert op een ontspannen manier en goede focus, contact gaat maken met jouw klanten.

Geloof in jezelf! Je kunt dit!

Groetjes,
Marlou

Scroll naar boven